Vítejte v kreativní zelené kuchyni!

unspecifiedKdyž můj přítel začal s vegetariánstvím, chytla mě doslova panika. Jak teď budu vařit jídla, která bez masa nemají ten správný šmrnc? Půjde to vůbec? O tom, že to jde, jsem se přesvědčila poměrně záhy, protože člověk musí něco jíst každý den.

K úspěšnému bezmasému čarování potřebujete pracovat nejen s chuťovými pohárky, ale především s kreativitou. Vždyť všechno jde uvařit bez flákoty, jen to musíte správně dochutit a vyladit vegetariánskými pochoutkami, kterými maso hravě nahradíte. Navíc je pro mě vegetariánská kuchyně mnohem pestřejší. Jako typický masožrout jsem dříve nestrčila zeleninu do pusy. Dneska ji beru jako vítanou součást každého jídla. Doufám, že i vám přinesou mé recepty alespoň trochu inspirace do vaší kuchyně!

Vaše Katka