Vegetariánské boloňské špagety

Ingredience
500 g špaget
1 balení sójového granulátu
3 lžíce olivového oleje
1 cibule
4 stroužky česneku
400 g konzervovaných rajčat
½ lžičky oregana, tymiánu a rozmarýnu
Sůl, pepř

Postup
Nejprve si dáme povařit sójový granulát podle návodu. Společně s ním dáme vařit i špagety dle návodu. Když je sója hotová, nakrájíme na kostičky cibuli a osmahneme je zlehka na oleji v hluboké pánvi. Slejte vodu z uvařené sóji a snažte se ji co nejvíce vysušit. Vhoďte sóju na pánev s cibulkou, přidejte prolisovaný česnek. Po chvíli, když je sója orestovaná, přihoďte konzervovaná rajčata. Přidejte koření, špetku soli a pepře. Nechte povařit 5 minut.

Omáčkou poléváme špagety, vše na závěr posypeme oblíbeným tvrdým sýrem.

Dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení